Filipek

Noclegi w domkach letniskowych w Chłapowie

ul. Gościnna 19, 84-120 Chłapowo, pomorskie, tel. 608 044 693(34) 365 84 07

Opinie i pochwały - "Filipek"

Wakacje w domkach Filipek super udane, domki świetnie wyposażone, wszystko było, czysto i schludnie. Właściciel iciel bardzo mily i pomocny. Okolica cicha i spokojna. Do morza spacerkiem 10 min. Polecam bo naprawdę warto

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Duża rodzinka ze świętokrzyskiego — 2019.08.11 91.239.249.138 - 91.239.249.138

Nigdy jeszcze nie pisaliśmy opinii o warunkach na wczasach. Pobyt w tym roku u p. Filipka traktujemy jako bardzo udany. Komfortowe warunki, estetyka i czystość, niczrgo nie brakowało w wyposażeniu. Właściciel to sympatyczny, uprzejmy, przychylny dla dzieci człowiek. Na pewno polecam pobyt w domkach letniskowych u pana Tadeusza Filipka na ulicy Gościnnej 19 w Chłapowie.

Jadwiga i Andrzej z Rybnika — 2019.07.01 93.105.213.88 - 093105213088.rybnik.vectranet.pl

Dołączam się do wszystkich wcześniejszych pozytywnych opinii. Od 2001 roku spędzaliśmy co roku co roku urlop w domku przy Gościnnej 19. W tym roku po raz pierwszy nie było to możliwe, czego bardzo żałujemy. Mam nadzieję, że w przyszłym roku uda nam się skorzystać znowu z pobytu w domkach Pana Tadeusza. To, że przez tyle lat każdego lata przyjeżdżaliśmy na Gościnną 19 jest chyba najlepszym świadectwem i wysokiego standartu domków, i gościnności samego gospodarza! Urszula i Teresa

Urszula Krzemińska,Racibórz — 2018.10.19 83.10.120.25 - acls25.neoplus.adsl.tpnet.pl

Domki są rewelacyjne, dużo miejsca, super dla małych dzieci. Właściciel pomaga we wszystkim, miejscowość idealna dla odpoczynku od tłumów-

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Sławek Dąbrowa Górnicza — 2018.10.17 188.117.138.4 - host-188.117.138.4.static.3s.pl

Spędziliśmy wspaniały tydzień w Chłapowie, u Pana Tadeusza. Domki wygodne, czysciutkie, dobrze wyposażone. Okolica cicha i spokojna, wszędzie blisko. Polecamy i pozdrawiamy Pana Tadzia. Agnieszka i Rafal

Agnieszka,Czestochowa — 2018.09.05 109.78.205.238 - 109.78.205.238

Właśnie wróciłem po tygodniowym pobycie w domkach Filipek jestem bardzo zadowolony spokojna okolica wszędzie blisko domek przestrzenny i piękny, był to udany wypoczynek, jestem bardzo zadowolony. Polecam!!! PIOTR WROCŁAW

PIOTR WROCŁAW — 2018.08.19 37.8.231.214 - 037008231214.dynamic-zab-08.vectranet.pl

Kilka dni temu wróciliśmy po tygodniowym pobycie u Pana Tadeusza. Oczywiście bardzo zadowoleni. Domek przestronny, bardzo dobrze wyposażony, czysty. Okolica cicha i spokojna, w sam raz na wyjazd rodzinny z dziećmi. Gospodarz bardzo miły i uczynny, w każdej chwili służył pomocą. Gorąco polecamy! Dziękujemy za udany pobyt!

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Jola, Tychy — 2018.07.25 89.71.119.41 - 89-71-119-41.dynamic.chello.pl

Gorąco polecam!
Byliśmy tu po raz pierwszy i jesteśmy bardzo zadowoleni.
W rzeczywistości wszystko jest jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach.
Bardzo wysoki standard domku i jego utrzymanie, niczego w nim nie brakuje, dużo przestrzeni.
Mimo iż domki są blisko siebie nie ma problemów z prywatnością.
Bez problemu można przyjeżdżać z małymi dziećmi
Gospodarz bardzo miły i pomocny.
Położenie i otoczenie sprzyja wypoczynkowi.
Warto.

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Paweł z rodziną, Wysokie Mazowieckie — 2018.07.16 37.248.159.230 - ip-37-248-159-230.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

Dziękujemy za mile spędzony pobyt oraz życzliwość ze strony właściciela. Domek czysty, schludny, zadbany, wyposażony we wszystkie potrzebne rzeczy (talerze, garnki, patelnie, sztućce, sitka, lejki, strugaczki, itp. ) naprawdę byliśmy mile zaskoczeni. Działka zadbana. Wszystko zgodne z opisem. Polecamy serdecznie:-)

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Iwona Ostrowska — 2018.07.03 159.205.141.15 - 159-205-141-15.adsl.inetia.pl

Trafiliśmy w tym roku do Chłapowa do miłego gospodarza domków Filipek. Komfort, estetyka, cisza i przyjazna atmosfera. Idealne miejsce do wypoczynku, domki wyposażone od A do Z, do plaży lekki spacerek, blisko dobre jedzenie. Wieczory na tarasie i przy podwórkowym grilu. Gospodarz dba o wczasowiczów, chętnie służy pomocą. Jak będzie możliwość to z przyjemnością tak wrócimy. Polecamy i dziękujemy za udany pobyt. Zdzislaw K. z rodzinką. Częstochowa.

Zdzisław KOŁBASIUK — 2017.11.04 46.134.137.130 - public-gprs204353.centertel.pl

Szczerze polecam to miejsce na wypoczynek. Cicha i spokojna okolica oraz prywatność. Pan właściciel to równy gość chętnie służy pomocą i radą gdzie warto się wybrać i gdzie smacznie i świeżo zjeść rybkę :)

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Iwona i Kamil — 2017.08.30 77.254.236.185 - 77-254-236-185.adsl.inetia.pl

Byliśmy gośćmi u Pana Filipka w połowie sierpnia 2017 roku. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Domki rewelacyjne, w pełni wyposażone, Jest miejsce na : zaparkowanie samochodu, na zrobienie grila, plac zabaw dla dzieci, zadaszony taras. Jest cicho, spokojne, ale jeśli czasem przyjdzie chęć na nocne szaleństwa wszędzie jest blisko :) Wspaniały Właściciel od którego można dowiedzieć się wielu ciekawostek dotyczących pobliskich atrakcji. Były to bardzo udane wczasy. Serdecznie polecamy.

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Paweł i Agata Zawiercie — 2017.08.20 83.30.9.177 - bxp177.neoplus.adsl.tpnet.pl

Spędzamy wakacje u Pana Tadeusza już od 2 lat i bardzo polecamy miejsce i ośrodek Filipek. Jest bardzo czysto, wyposażenie domku i otoczenie jest wspaniałe - wszystko wygląda dokładnie jak na zdjęciach. Właściciel Pan Tadeusz jest bardzo sympatycznym i ugodowym człowiekiem. Okolica cicha i spokojna. Kto chce wypocząć niedrogo i przyjemnie polecam ten ośrodek. l jeszcze raz polecamy pobyt w tym ośrodku.

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Krzysztof z rodziną i wnuczkką Julią z Radomia — 2017.07.04 95.160.156.136 - 095160156136.dynamic-ra-09.vectranet.pl

Nasz tygodniowy pobyt w domku byl bardzo udany. Bardzo dobre warunki mieszkalne, aneks kuchenny dobrze wyposażony w niezbędne urządzenia i naczynia i czysta łazienka. Miły i pomocny właściciel. Domki w spokojnej okolicy w niedalekiej odległości od plaży i centrum miejscowości.
Polecamy!!!

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Rodzina K P J & K — 2016.08.15 89.229.71.241 - host-89-229-71-241.szczecin.mm.pl

Byliśmy u pana Filipka po raz pierwszy i jesteśmy bardzo zadowoleni. Domek przestronny , czyściutki ,bardzo dobrze wyposażony we wszystkie niezbędne przedmioty. Właściciel miły i uczynny , służył pomocą w razie potrzeby. Gorąco polecamy.

Monika Olkusz — 2015.08.30 91.233.158.56 - 91-233-158-56.interkonekt.pl

Właśnie wróciliśmy z wczasów od pana Filipka. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Domek przestronny, czysty, gospodarz bardzo miły a okolica cicha i spokojna. POLECAMY :) Martynka, Madzia, Emilka, Natalka z rodzicami.

Agata, Jangrot — 2015.08.23 91.233.158.56 - 91-233-158-56.interkonekt.pl

wszystko zgodnie z opisem. luksusowy i przestronny domek, który wygląda lepiej w rzeczywistości niż na zdjęciach. cisza, spokój. miły i pomocny gospodarz. gorąco polecam.

MICHAŁ, LUBLIN — 2015.07.29 79.190.235.85 - itc85.internetdsl.tpnet.pl

Byłem u pana Tadeusza po raz pierwszy, i powiem że byłem bardzo zaskoczony, zaskoczony pozytywnie. Często wyjeżdżam służbowo
i zwracam uwagę na pewne rzeczy, tutaj wszystko jest pozytywne, w domku czuć zapach czystości i zapach drzewa z którego domek jest wykonany. Przestrzeń koło domku jest tak stworzona że można zachować intymność lub jeśli ktoś chce można integrować się z innymi wczasowiczami, nie przeszkadza się na wzajem. Co do domku i wyposażenia to tak jak w ofercie tak i w życiu,tam jest naprawdę ful wypas. JESTEM ZAUROCZONY TYM MIEJSCEM CICHYM I NAPRAWDĘ FAJNYM. Pozdrawiam wszystkich klijętów pana Tadeusza i JEGO równierz

szczepan z Domaniewka — 2015.07.12 31.63.141.252 - agun252.neoplus.adsl.tpnet.pl

Spędzamy wakacje u Pana Tadeusza juz od kilku lat i bardzo polecamy miejsce i osrodek. Jest bardzo czysto, wyposażenie domku i otoczenie jest wspaniałe - wszystko wygląda dokładnie jak na zdjęciach. właściciel jest bardzo sympatyczny- jeszcze raz polecamy

Iza z Częstochowy — 2015.07.04 79.191.30.3 - aele3.neoplus.adsl.tpnet.pl

Potwierdzamy wszystkie pozytywne opinie. Nie ma się do czego przyczepić. Od siebie podpowiadamy o łagodnym dojściu na plażę Wąwozem Chłapowskim. Dziękujemy. POLECAMY. Ekipa z Grudziądza.

Ekipa z Grudziądza — 2014.08.30 89.238.22.65 - host-89-238-22-65.smgr.pl

Szczerze polecam nocleg u Pana Tadeusza. Warto przyjrzeć się zdjęciom, bo faktycznie te domki były tak wyposażone, co mnie bardzo mocno pozytywnie zdziwiło. Nie trzeba było myśleć o żadnych naczyniach, miskach ani otwieraczach, nie wspominając o ściereczkach czy zmywaku. Wszystko było albo nowiutkie albo czyściutkie. Domki są przestronne, przy każdym jest grill murowany. Nie było problemu też z kawałkiem przestrzeni, co często jest problemem nad morzem. Każdy domek jest tak położony że nikt nikomu nie przeszkadzał, a i dzieci miały gdzie się bawić. Przy każdym domku miejsce na dwa auta, a każdy z nich mógł swobodnie wyjeżdżać. Teren ogrodzony, polecam dla rodzin z małymi dziećmi. Blisko do restauracji "magnalia" gdzie serwowane są domowe i tanie obiady. Najbliższe zejście na plaże fatalne - 200 schodów, ale dalej jest zejście betonowe.

Dorota i Sławek z Pabianic — 2014.08.16 93.105.2.135 - 093105002135.radomsko.vectranet.pl

Bardzo polecamy wakacje u pana Filipka.Domki b, ładne,czysto i wyposażone we wszystko co nie zbędne.Blisko do plaży,dzieci się nie nudzą, bo na podwórku jest plac zabaw.Byliśmy w 6 osób dorosłych i 2 małych dzieci.Jesteśmy bardzo zadowoleni.

Kasia i Paweł,Szubsk Duży. — 2014.07.30 46.113.41.188 - user-46-113-41-188.play-internet.pl

Popieram wszystkie opinie na temat domków, czysto, cicho, miło i przyjemnie, blisko do plaży,sklepu można się zabawić a w wolnym czasie zrobić grilla. Polecam p. Filipka.

Mareccy Opolskie — 2014.06.21 83.4.225.28 - aair28.neoplus.adsl.tpnet.pl

Polecamy domki Pana Tadeusza bylismy po raz kolejny tym razem na swieta Wielkanocne i jak zwykle jestesmy bardzo zadowoleni. Nowe telewizory... ;)))) dziekujemy za udany wypoczynek.

Lena Chorzów — 2014.05.14 87.204.33.171 - 87.204.33.171

Spędziliśmy tu weekend majowy 2014. Domki są fantastycznie wyposażone i czyste. Bardzo dobra lokalizacja, każdego popołudnia na taras świeci słońce. Idealny dla 6-7 osób.

Jakub, Warszawa — 2014.05.14 91.189.72.1 - ip-91.189.72.1.e-plan.pl

Polecam na wypoczynek wakacyjny i nie tylko. Domki mają wszystko co jest potrzebne do spędzenia wolnego czasu .Pozdrawiamy SH

Sebastian ,Warszawa — 2014.05.13 37.31.90.28 - 37.31.90.28.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

Opinie nie kłamią. Wszystkie pozytywy potwierdziły się. Polecam

Andrzej z Warzawy — 2013.08.04 89.78.89.151 - 89-78-89-151.dynamic.chello.pl

Byliśmy tam po raz drugi. Domki wygodne, czyste i dobrze wyposażone fajny taras cisza, spokój można odpocząć a do morza dość blisko. Właściciel miły i pomocny. Naprawdę warto super miejsce. POLECAM!!!

Andrzej, Szczucin — 2013.07.15 83.1.81.90 - 83.1.81.90

bardzo gorąco polecamy. cisza, spokój, blisko do morza, idealne warunki na odpoczynek i wieczorne grillowanie. wysoki standard a przy tym bardzo przytulnie. rodzina zadowolona i wypoczęta:)

Tomasz, Sucha Beskidzka — 2013.07.13 83.30.48.36 - bzc36.neoplus.adsl.tpnet.pl

Piękne domki, świetnie wyposażone, umiejscowione w otoczeniu zieleni. Cisza i spokój. Blisko do Doliny Chłapowskiej, którą można przespacerować do plaży. Polecamy wszystkim i pozdrawiamy Pana gospodarza,.

Karol z Rwicza — 2013.07.13 89.75.59.210 - 89-75-59-210.dynamic.chello.pl

Dodawanie opinii dla domków letniskowych Filipek

www.filipek.letnik.pl - domek letniskowy Chłapowo

Położone nad samym morzem lub troszeczkę dalej domki letniskowe nad morzem na urlop, wczasy czy wakacje z rodziną lub znajomymi. Szukasz podobnych noclegów w domku letniskowym w Chłapowie?

©  1999 - 2019   www.letnik.pl - noclegi nad morzem w Polsce... nie tylko w domkach letniskowych w Chłapowie